2009. március 14., szombat

Miló Viki keleties hangulatú estével kedveskedett vendégeinek


Miló Viki főzni tanul
A Hal a tortán aktuális hetét egy keleties hangulatú este zárta, amelyrõl Miló Viki gondoskodott. A bokszolónõ szerette volna, ha a társaság ízelítõt kap a múltjából, hiszen Viki nem csak az ökölvívásnak, hanem a keleti harcmûvészeteknek is nagy tudója. Volt rizspálinka, tai chi ízelítõ, pálcikával evés, szamurájkard bemutató és természetesen boksz.





A kung-fu világbajnok keleti kosztja
Miló Viki már gyerekkorában közel került a keleti életfilozófiához, harcmûvészethez és a jellegzetes keleti ízekhez is. „Édesapám keleti harcmûvész, imádja ezt a kultúrát, így én már kisgyerekként ismertem a keleti ételeket. Szinte egyértelmû volt, hogy ez visszaköszön majd a menüben” – mesélte Viki, aki egyik barátjával közösen fõzött. „Mindig azt mondogattam, hogy akkor fõzök, ha lesz kinek. Igaz, nincs párom, de az volt az újévi fogadalmam, hogy egyre több ételt megtanulok. Éppen ezért hétvégenként szoktam fõzni a barátaimnak vagy a családnak” – tette hozzá a sportolónõ.





Béla álma valóra válik
Vajon az utolsó este sikerül-e Csillának lenevelni Bélát arról, hogy mindenkinek a szavába vágjon? A végén mindenki leverheti a másikon, ami egész héten nem tetszett. Vajon ki kerül elõször a földre?





Forrás: tv2.hu


Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán videók ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO